Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Σ.ΠΕ.Α




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Σ.ΠΕ.Α
Οικονομική στήριξη στην αίτηση ακύρωσης ενώπιον του ΣτΕ

Όπως ήδη σας εγνώσθη, την Παρασκευή 17 Μαΐου 2013, δικάζεται ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας η αίτηση ακύρωσης, που κατέθεσε η Ένωσή μας, της κανονιστικής απόφασης του Υπουργού Οικονομικών με την οποία ρυθμίζεται, κατ’ εξουσιοδότηση του άρθρου 37 της υποπαραγράφου Γ1 του άρθρου πρώτου του ν. 4093/2012, ο τρόπος επιστροφής των αποδοχών μας που θεωρήθηκαν ως αχρεωστήτως καταβληθείσες, κατόπιν των αναδρομικών περικοπών που επεβλήθησαν με τις ρυθμίσεις της υποπαραγράφου Γ1 του άρθρου πρώτου του ως άνω νόμου, διότι εξεδόθη κατ’ εφαρμογή διατάξεων νόμου που έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τις διατάξεις των άρθρων 2 παρ. 1, 4 παρ. 5 και 25 παρ. 1 του Συντάγματος καθώς και το άρθρο 1 του Πρώτου Πρόσθετου Πρωτοκόλλου της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.
Όλοι μας αντιλαμβανόμαστε ότι η δικαστική αυτή διαδικασία χρήζει και της ανάλογης οικονομικής ενίσχυσης, την οποία από μόνη της η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής δεν μπορεί να «σηκώσει».
Πιστεύοντας στη συναδελφική αλληλεγγύη που μας συνδέει όλους μας και ενόψει της βάσιμης ελπίδας για θετική απόφαση του ΣτΕ στην υπόψη υπόθεση, παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους (μέλη και μη) για την οικονομική ενίσχυση της ανωτέρω δικαστικής μας ενέργειας με την κατάθεση 10 ευρώ (ή και περισσοτέρων κατά κρίση) στον εξής τραπεζικό λογαριασμό της ΕΣΠΕΑ: 5011-061050-124, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
Επισημαίνεται ότι οποιοδήποτε ποσό κατατεθεί (ή κατατέθηκε ήδη) θα συνυπολογιστεί σε μελλοντική ατομική προσφυγή.

Καλούμε τα μέλη και όλους τους συναδέλφους να συμβάλουν οικονομικά στα πλαίσια των 
δυνατοτήτων τους καθώς μας αφορά όλους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου