Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΒΙΒΛΙΟΥ


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ

Δεν ξέρω αν το έχετε υπόψη σας αλλά κυκλοφορεί ήδη από τις Εκδόσεις Οσελότος το βιβλίο μου ''Επιτυχημένη Επιβίωση στον Ελληνικό Στρατό'', που απευθύνεται στην καρδιά και το νου του μόνιμου στρατιωτικού, ανεξαρτήτως βαθμίδας, προέλευσης και ηλικίας!

Τα αναγραφόμενα στο βιβλίο είναι προσωποποιημένες παραστάσεις, εμπειρίες, συμπεράσματα και συμβουλές για μια πετυχημένη, ολοκληρωμένη και πλήρως ικανοποιητική πορεία και καριέρα στον Ελληνικό Στρατό! Η παρουσίασή του έγινε στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης στις 28 Σεπ 2012 ενώ αντίτυπό του στάλθηκε και στον κ. Α/ΓΕΣ για ενημέρωσή του. Επίσης ενημερώθηκαν και περί τις 350 Μονάδες του ΕΣ μέσω ταχυδρομικής διαφημιστικής επιστολής.

Λόγω της ιδιάζουσας κατάστασης που περνά η χώρα και όλοι οι πολίτες, το βιβλίο κοστολογείται στα 12 ευρώ για τα μέλη της Ένωσή σας, αντί των 15 ευρώ που είναι η τιμή του στο ελεύθερο εμπόριο, αν έρθετε σε επαφή μαζί μου για αποστολή επί αντικαταβολή, η οποία κοστίζει 4,40 ευρώ ανά βιβλίο (δηλαδή 16,40 ευρώ συνολικά ανά βιβλίο). Αν όμως γίνει ομαδική αποστολή, τα έξοδα μειώνονται κατά πολύ στον καθένα ξεχωριστά...

Πληροφορίες για το βιβλίο μπορείτε να βρείτε εδώ: 


ενώ πωλείται και στο εξωτερικό μέσω του Amazon: 

Παρακαλώ πολύ μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μου για οποιαδήποτε πληροφορία
Καλή δύναμη στο έργο σας και κάθε επιτυχία σε όλους τους συναδέλφους!

Γιώργος Αθανασίου
Λγός ε.α. (ΣΜΥ '88)
Γιαννιτσά Πέλλας
2382501498
6936400738

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου